WEKO3
アイテム
テーマ特化型飲食集積の存続要因とビジネスモデルの構築
https://hannan-u.repo.nii.ac.jp/records/2000192
https://hannan-u.repo.nii.ac.jp/records/20001925512dc87-e64f-442f-a57d-0439ce3c5f8b
名前 / ファイル | ライセンス | アクション |
---|---|---|
![]() |
|
Item type | 紀要論文(ELS) / Departmental Bulletin Paper-阪南論集(1) | |||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
公開日 | 2025-04-07 | |||||||||||
タイトル | ||||||||||||
タイトル | テーマ特化型飲食集積の存続要因とビジネスモデルの構築 | |||||||||||
言語 | ja | |||||||||||
タイトル | ||||||||||||
タイトル | Factors for the Survival of Theme-Specific Food and Beverage Clusters and the Construction of Business Models : A Comparative Analysis of Five Cases of Ramen Food Clusters : “Shin-Yokohama Ramen Museum”, “Tokyo Ramen Street”, “Ramen Stadium”, “Kyoto Ramen Koji”, and “Sapporo Ra~men Republic” | |||||||||||
言語 | en | |||||||||||
言語 | ||||||||||||
言語 | jpn | |||||||||||
資源タイプ | ||||||||||||
資源タイプ識別子 | http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 | |||||||||||
資源タイプ | departmental bulletin paper | |||||||||||
ページ属性 | ||||||||||||
内容記述タイプ | Other | |||||||||||
内容記述 | P(論文) | |||||||||||
言語 | ja | |||||||||||
記事種別(日) | ||||||||||||
言語 | ja | |||||||||||
値 | 論文 | |||||||||||
著者名(日) |
池澤, 威郎
× 池澤, 威郎
|
|||||||||||
書誌レコードID | ||||||||||||
収録物識別子タイプ | NCID | |||||||||||
収録物識別子 | AN1039247X | |||||||||||
収録物識別子 | ||||||||||||
収録物識別子タイプ | PISSN | |||||||||||
収録物識別子 | 03881814 | |||||||||||
書誌情報 |
ja : 阪南論集. 社会科学編 巻 60, 号 3, p. 33-53, ページ数 21, 発行日 2025-03-31 |
|||||||||||
出版社 | ||||||||||||
出版者 | 阪南大学学会 | |||||||||||
言語 | ja | |||||||||||
出版社 | ||||||||||||
出版者 | The Society of Hannan University | |||||||||||
言語 | en |